ORIGIN
- 生豆生産国名: ブラジル
TASTING NOTES
-
Cinnamon, Coconut, Maple Syrup
シナモンのようなやさしい香りとココナッツのような甘さ、メープルシロップのような口あたりを活かした味わいに仕上げました。
BLEND TYPE : Single ROAST LEVEL : Medium AROMA
香り
BITTERNESS
苦味
ACIDITY
酸味
BODY
コク
DATA
- ベレーダ農園
生産国:ブラジル
生産者:ベレーダ農園
生産地域:セラード地区
標高:960 ~ 1,050m
品種:アララ
精選:ナチュラルベレーダ農園はブラジルのセラード地区で、比較的水源が豊かで緑の多い場所にあります。ここは、ブラジルスペシャルティーコーヒー協会(BSCA)の初代会長デイビッド・オットーニ氏が1987年にコーヒー栽培を始めた農園で現在は三男のカルロス・オットーニ氏が後継者として管理しています。農園主は親日家で日本との関係も深く、日本で有名な農園の一つです。
ブラジルの一般的な精選方法は、機械で果実を収穫し、収穫された果実をそのまま乾燥をさせるので、未熟も過熟も全て混合して分からなくなった状態になってしまい、結果として未熟の混入が多くなり味にバラつきが出るといわれています。このアイテムは、熟度を均一にするために収穫したチェリーを水を使って選別し、長年の経験に基づく管理方法により、バラつきの少ない美味しさを作り出しています。
*商品情報は変更する場合がございます。
ORIGIN
- Brazil
TASTING NOTES
-
Cinnamon, Coconut, Maple Syrup
BLEND TYPE : Single ROAST LEVEL : Medium AROMA
BITTERNESS
ACIDITY
BODY
DATA
- Vereda Farm
Country: Brazil
Producer: Vereda Farm
Region: Cerrado
Elevation: 960 ~ 1,050m
Variety: Arara
Processing method: NaturalVereda Farm is located in the Cerrado region of Brazil, in an area with relatively abundant water source and greenery. This farm was found by David Ottoni, the first president of Brazil Specialty Coffee Association (BSCA), and is currently managed by his third son, Carlos Ottoni. The owner is very friendly towards and have a close relationship with Japan, and as a result, this is one of the most famous coffee farms in Japan.
The general method of processing coffee in Brazil is natural where coffee cherries are harvested by machines and dried without sorting. As a result, both immature and overripe cherries are mixed, creating inconsistency in taste. At Vereda, however, they use water to sort the harvested cherries for uniform ripeness and apply management methods learned over the years to create a consistent and delicious taste.
*Product specifications are subject to change.